Nakon provedenih unutarstranačkih izbora u listopadu na kojima je prvo izabrano vodstvo Gradskog odbora HDZ-a Virovitica, prošle subote, 6. studenog članovi stranke izabrali su i nove članove Gradskog odbora.

Konstituirajuća sjednica novog sastava Gradskog odbora održana je u srijedu, 10. studenog. Uz predsjednika GO Ivicu Kirina te novoizabrane članove, sjednici su nazočili i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije i župan Igor Andrović, kao i potpredsjednici Gradskog odbora Damir Marenić, Vlasta Honjek – Golinac i Tihana Harmund.
Predsjednik GO HDZ-a je tom prilikom čestitao svima izabranima te ujedno zahvalio biračima koji su iskoristili svoje biračko pravo i izašli na unutarstranačke izbore. Potom je, zajedno s predsjednikom ŽO HDZ-a Igorom Androvićem govorio o projektima koji se planiraju realizirati u narednom periodu.

Pred nama je razdoblje u kojem su na raspolaganju velika sredstva iz Europske unije, a cilj je jedan, da što više toga realiziramo i povučemo što više sredstava u grad Viroviticu. Najvažnije nam je podršku naših birača i građana opravdati kroz konkretne projekte, rekao je I. Kirin.

Na konstituirajućoj sjednici izabrani su i tajnik, zapisničar te rizničar Gradskog odbora. Za tajnika je izabran Dario Vranek, zapisničarka je Sanja Kirin, a Tomislav Kožnjak je rizničar.